Lisa_Lundstrom2 4.12.2019

Liisa Lundström Media Metrics Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi

Liisa Lundström (48, DI, MBA ) on nimitetty Media Metrics Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen. Media Metrics Finlandin nykyinen toimitusjohtaja Tomi Härmä siirtyy SEK:in strategiajohtajaksi.

Liisa Lundström työskentelee tällä hetkellä myyntijohtajana autodynaamista hinnoitteluteknologiaa kehittävässä Priceffissä. Vuosina 2008-2012 hän toimi mediatoimisto Dagmarissa käynnistäen analytiikkaliiketoimintaa. Sen jälkeen hän toiminut muun muassa Isku Koti Oy:n toimitusjohtajana sekä Isku Yhtymän johtoryhmän jäsenenä vastaten yhtiön strategiasta sekä asiakaskokemuksesta.

”Media-alan yhteisiä toimintakäytäntöjä kehittävä Media Metrics Finlandissa on edessä mielenkiintoinen ajanjakso medioiden yhteisen tunnistautumispalvelun Media-avaimen siirtyessä toteutusvaiheeseen. Uskomme, että Lundströmin kokemuksen ja tekemisen tavan olevan omiaan vauhdittamaan tätä toteutusvaihetta, sekä viemään eteenpäin myös muita palveluitamme ja kehityshankkeitamme, kuten digimedioiden yleisömittausta”, hallituksen puheenjohtaja Johanna Vartiainen sanoo.

”Olen innoissani päästessäni vetämään medioiden yhteisiä kehityshankkeita. Media-ala on kehityksen eturintamassa soveltaessaan liiketoimintaan uusia teknologioita yhä kiinnostavimpien palveluiden tarjoamiseksi. Mielestäni Media-avain on hieno esimerkki hankkeesta, jossa yhdistyvät paremman asiakaskokemuksen rakentaminen ja toisaalta kotimaisten media-alan yritysten kilpailukyvyn vahvistaminen kiristyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä,” sanoo Lundström.

”Tomi on tehnyt hienoa työtä MMF:n toiminnan aloittamisessa sekä toiminnan kehittämisessä nykyiseen muotoonsa. Toivotan onnea Tomille uusiin haasteisiin!”, Vartiainen sanoo.

Lisätietoja Johanna Vartiainen, hallituksen puheenjohtaja, +358 50 514 1952 sekä Liisa Lundström, toimitusjohtaja 1.1.2020 alkaen, +358 40 529 2266

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *