shutterstock_64080370 8.10.2019

Media-avainhanke etenemässä päätösvaiheeseen

 

Media-avainhankkeen suunnittelu on edennyt pitkälle ja lähikuukausina hanke on siirtymässä toteutusvaiheeseen. Konseptia on täsmennetty vuoden aikana ja samalla työnimi Mediatili vaihdettiin uuteen Media-avain -työnimeen. Varsinainen brändäys media-alan yhteiselle kirjautumisratkaisulle tehdään myöhemmin.

Vuoden aikana selvitys- ja suunnittelutyössä on konseptia määritelty yhdessä mediatalojen ja ulkopuolisten kirjautumisasianatuntijoiden sekä tietosuoja- ja kilpailuoikeusammattilaisten kanssa. Myös laaja asiakasymmärrystutkimus tehtiin kevään aikana. Selvitystyötä tuettiin Media-alan tutkimussäätiöstä ja selvitystyön yhteenvedon voit lukea täältä: https://www.mediaalantutkimussaatio.fi/ajankohtaista/media-alalle-kehitetaan-yhteista-kirjautumisratkaisua/

Lähikuukausien aikana sopimuspohjat sekä hallintomalli tarkentuvat ja tulemme mielellämme kertomaan eri mediataloihin Media-avaimeen liittymisestä. Voit olla jo nyt yhteydessä, niin voin kertoa enemmän.

Syysterveisin,
Tomi
0400 797 911

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *